BOZHOU MARINE
  • bg-1

Tentang Kami

Bozhou Kelautan khusus kana produksi sareng penjualan, panilitian sareng pamekaran rupa-rupa alat lampu listrik laut. Ayeuna, produk utama urang kalebet: lampu lampu navigasi laut, séri lampu neon laut, séri lampu pendor pijar, lampu banjir laut sareng séri lampu témbong, séri lampu ledakan-buktina, séri konektor listrik, bél listrik, bohlam laut sareng jinis-jinis sanésna parabot laut.

Aplikasi

Pameran Kami

Marintec Cina 2017 di Shanghai

Marintec China 2017 ngagaduhan 15 paviliun nasional sareng régional sareng perusahaan-perusahaan di Cina, Eropa, Amérika Serikat sareng Asia. Pameran di Marintec Cina asalna tina ...TAMBIH DEUI

Marintec China 2017 in Shanghai

Pameran Kami

Laut Asia 2017 di Singapura

SEA Asia mangrupikeun konperénsi sareng paméran internasional pikeun industri maritim sareng lepas pantai anu diayakeun dina tanggal 25 - 27 April 2017, di Marine Bay Sands Singapura .... TAMBIH DEUI

Sea Asia 2017 in Singapore

Pameran Kami

Seatrade Maritime Wétan Tengah 2016 di Dubai

Pameran sareng Konperénsi Seatrade Maritime Wétan Tengah diayakeun ti 31 Oktober - 2 Nopémber 2016 salaku bagian tina Minggu Laut Dubai di Konvensi Internasional Dubai ... TAMBIH DEUI

Seatrade Maritime Middle East 2016 in Dubai

Pameran Kami

Marintec Cina 2015 di Shanghai

Marintec China 2015 diayakeun dina 1-4 Désémber 2015 di Shanghai. Kalayan ningkatna pangakuan sareng reputasi di dunya sapanjang tilu dasawarsa ka tukang, pameran na di ...TAMBIH DEUI

Marintec China 2015 in Shanghai

Pameran Kami

Disertifikasi ku Cina Klasifikasi Society Dina 2020

Bozhou Marine parantos Disahkeun ku China Classification Society, anggota lengkep Asosiasi Internasional Klasifikasi Societies (IACS). Sertifikasi ku ieu dibales sareng ditampi di ...TAMBIH DEUI

Certified by China Classification Society In 2020