Tentang Kami

Mangtaun-taun
10 taun pangalaman
Ngawengku lega tina 5000㎡
+
Langkung ti 1000 Palanggan

Profil Perusahaan

Wenzhou Bozhou Marine Electric (al) Co., Ltd. didirikeun taun 2009, ngaliput legana 7.500 méter pasagi. Lokasina di kota Panshi, kota kuno di Cina. Kota anu wawatesan sareng walungan oujiang di beulah kidul, jarakna 30 km ti Bandara Internasional Wenzhou, sareng 10 km ti stasiun karéta api YueQing. Lokasi palabuan mangrupikeun sisi anu sabalikna tina zona pangwangunan ékonomi longwan di kota wenzhou, lingkungan alam anu unik, pondasi industri lengkep sareng infrastruktur anu sampurna nyayogikeun perusahaan sareng pamekaran anu unggul sareng lingkungan produksi, ngaktipkeun produk pikeun nyumponan kabutuhan pangguna.

Kami ngahususkeun kana produksi sareng penjualan, panilitian sareng pamekaran rupa-rupa alat lampu listrik laut. Ayeuna, produk utama urang kalebet: lampu lampu navigasi laut, séri lampu neon laut, séri lampu pendor pijar, lampu banjir laut sareng séri lampu témbong, séri lampu ledakan-buktina, séri konektor listrik, bél listrik, bohlam laut sareng jinis-jinis sanésna parabot laut. Kami parantos ngaluluskeun auténtikasi sistem kualitas CCS, kaseueuran produk ogé parantos kéngingkeun sertipikat ABS sareng CE.

Produk utama kami:

Lampu Petunjuk Laut / Lampu Fluoresensi Laut

Lampu pendant pijar / Lampu Banjir Kelautan

Lampu Pencarian Laut, / Lampu ngabeledug-buktina

Panyambung listrik, / Loncéng listrik

Lampu laut / kelengkapan laut

Perusahaan kami gaduh konsép ilmiah panilitian canggih sareng manajemén pamasaran, ngadegkeun sakumpulan perhatian ati sareng nyugemakeun pra-penjualan sareng sistem jaringan layanan purna jual, pikeun nyayogikeun pangguna anu lengkep sareng jasa anu khusus sareng sistematis. Ngudag kami: 1) Kualitas Tinggi; 2) Pangiriman Gancang; 3) Biaya panghandapna; 4) Perputaran Tinggi; 5) Kekecapan Tinggi; 6) Kapuasan Palanggan. Objektif kami nyaéta ngawangun hubungan jangka panjang sareng ajeg sareng anjeun sareng janten pasangan koperasi anu dipercaya anjeun.

Sértipikat Perusahaan

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi