Taros Kami

Wenzhou Bozhou Marine Electric Co., Ltd.

Alamat

Kawasan Industri Chongshi, Panshi, Yueqing, Kota Wenzhou, Zhejiang, 325600 Cina (Daratan)

Telepon

Telp: 0086-577-57188550

Mob: 086-13588987906

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami