Lampu Ganda-Dek Navigasi Kelautan Biasa & Tipe LED - CXH-101P & CXH-101PL

Pedaran pondok:

Sadaya lampu saluyu sareng sarat "Konvensi ngeunaan Peraturan Internasional pikeun Nyegah tabrakan di Laut, 1972" tina IMCO (Organisasi Permusyawaratan Maritim Antarpamaréntah). Sayogi ku lensa polikarbonat sareng kotak polikarbonat atanapi lénsa gelas sareng kotak logam. Kadua jinisna nyumponan peraturan pikeun kapal Kelas A-2.


Detil Produk

CXH-101P Series Lampu Parahu Pijat Kelautan Ganda-Dek Lampu Sinyal Napigasi

Ruang lingkup aplikasi

Dilarapkeun kana kapal kalayan panjangna 50m atanapi saluhureun 50m salaku lampu signalliaison nalika navigasi wengi.

Ciri produk

1. Cangkangna didamel tina téknik PA-GF rékayasa kakuatan tinggi, kap lampu ngadopsi suntikan PC, tiung lénsa ngadopsi stainless steel kualitas saé.

2. Lampu sinyal gaduh sadayana struktur segel, éta tahan cai dina lingkungan anu goréng.

3. Lampu bohlam sareng wadah lampu ngadopsi plug-in sareng bohlam janten ngagantid saatos muka panutupna.

4. Lampu sinyal nyoko kana napigasi bohlam, sareng umur rata-rata langkung ti 700h.

5. Lampu sinyal tiasa dianggo normal dina suhu -30 ℃ ~ 55 ℃.

Ngadopsi standar

1. Luyu sareng 《PERATURAN INTERNASIONAL Pikeun Nyegah Koléksi di Laut, 1972》 sareng 《Kelas Éntri Éntri Pikeun Kapal Baja》.

2. Luyu sareng standar internasional IEC60598-1-2008.

3. Luyu sareng standar lampu téknis lampu laut sinyal téknis GB / T 3028-1995.

Auténtikasi produksi

1. Persetujuan ku CCS (China Classification Society), nomer sertipikat 00518Q30797R1M.

2. Lulus oténtikasi CE.

3. Patén No.:ZL 2013 2 0504684.X / ZL 201530439138.7 / ZL 201721434370.1

4. Ku Amérika Bureau of Shipping "ABS" sertifikasi, nomer sertipikat 18-SQ1799333-PDA

Voltaseu 24V / 110V / 220V
Kakuatan  2 * 60W / 2 * 65W
Panyekel lampu P28S
Kelas panyalindungan IP56
Kabel luar diameter Φ12-Φ13
Kode IMPA Nami Modél Pisibilitas Arc tingkat Warna
370422 Lampu Starboard CXH1-101P 3n.m 112,5 ° Héjo
370423 Lampu port CXH2-101P 3n.m 112,5 ° Beureum
370421 Lampu mastaka CXH3-101P 6n.m 225 ° Bodas
370424 Cahaya Stern CXH4-101P 3n.m 135 ° Bodas / Konéng
370426-370428 Lampu buleud CXH6-101P 3n.m 360 ° Beureum / Héjo / Bodas

CXH-101PL Series LED Type Marine Double-Deck Navigasi Signal Light

Ciri produk

1. Cangkangna didamel tina téknik PA-GF rékayasa kakuatan tinggi, kap lampu ngadopsi suntikan PC, tiung lénsa ngadopsi stainless steel kualitas saé.

2. Lampu sinyal gaduh sadayana struktur segel, éta tahan cai dina lingkungan anu goréng.

3. Lampu bohlam sareng wadah lampu ngadopsi plug-in sareng bohlam janten ngagantid saatos muka panutupna.

4. Lampu sinyal tiasa dianggo normal dina suhu -30 ℃ ~ 55 ℃.

Patén produksi

Patén Henteu.: ZL 201721558792.X

Voltaseu AC100-240V DC24V 50 / 60Hz
Kakuatan 2 * 8W LED
Kelas panyalindungan IP56
Kabel luar diameter Φ10-Φ12
Nami Modél Pisibilitas Arc tingkat Warna
Lampu Starboard CXH1-101PL 3n.m 112,5 ° Héjo
Lampu port CXH2-101PL 3n.m 112,5 ° Beureum
Lampu mastaka CXH3-101PL 6n.m 225 ° Bodas
Cahaya Stern CXH4-101PL 3n.m 135 ° Bodas / Konéng
Lampu buleud CXH6-101PL 3n.m 360 ° Beureum / Héjo / Bodas

  • Saméméhna:
  • Teras: