sm_banner

Lampu ledakan-Bukti Kelautan

  • AIR DRIVEN LAMP

    Lampu disetir hawa

    Lampu pneumatik ngabeledug pikeun ngabersihan operasi tanker nahan, sareng sajabana dimana gas bahaya tiasa aya. Hawa dikomprés ngajalankeun generator anu nyambung langsung sareng turbin, sareng salajengna lebet kamar saklar anu nyababkeun lampu janten hurung ku ngaktifkeun saklar tekanan diferensial.

  • CFD1 INCANDESCENT EXPLOSION-PROOF LIGHT

    CFD1 INCANDESCENT EXPLOSION-BUKTI CAHAYA

    Karakteristik produk 1. cangkang ngadopsi aluminium cor anu saé kualitasna, glasslampshade toughened anu saé, kalayan penjaga .. 2. Awak lampu ngadopsi struktur segel, ngagaduhan kinerja tahan cai anu kuat sareng kinerja corétan. 3. Luyu sareng 《GRADE ENTRY NORMS FOR STEEL SHIPS》, sareng Nationalstandard GB3836-2000, GB12045. Model CFD1 ledakan-buktina Exd IICT4 Tegangan 220V Daya ≤100W Sumber lampu Lampu lampu Pijar wadah E27 Bahan Maot-tuang ...
  • CFD4/DF1 EXPLOSION-PROOF INCANDESCENT LIGHT

    CFD4 / DF1 EXPLOSION-BUKTI INCANDESCENT CAHAYA

    Ruang lingkup panerapan Dilarapkeun kana katerangan di 1-2 zona tempat bahaya gas hidrik sareng campuran udara, étis sareng campuran udara sareng campuran gas anu tiasa ditebus deui. Karakteristik produk 1. Cangkangna didamel tina pengecoran kuningan kualitas toughened kaca lampu-tempat teduh, kalayan penjaga kuningan. 2. Kelenjar ngagaduhan dua jenis, hiji nyaéta jinis tabung sekrup, sekrup nyaéta G3 / 4, anu sanésna nyaéta bugle-type. Model CFD4a CFD4b CFD4c Tanda ledakan-buktina Exd IICT4 Exd IICT6 Exd IICT3 Voltage ...
  • CFS1 EXPLOSION-PROOF PORTABLE LIGHT

    CFS1 Éksplorasi-Buktina Cahaya PORTABLE

    Karakteristik produk 1. cecekelan ngadopsi karét kualitas alus, kap lampu kaca toughened anu saé, kalayan penjaga. 2. Awak lampu ngadopsi struktur segel, gaduh kinerja tahan cai anu tinggi sareng kinerja anticorrosive, pas kanggo nyorot tempat damel samentawis anu dianggo pikeun mariksa sareng ngalereskeun kapal atanapi ngamuat atanapi ngabongkar barang. 3. Luyu sareng 《GRADE ENTRY NORMS FOR STEEL SHIPS》, sareng Nationalstandard GB3836-2000, GB12045, En50014, En50018, En60079. Modél CFS1 ledakan-buktina E ...
  • CFT1 EXPLOSION-PROOF SPOT LIGHT

    CFT1 Éksplorasi-Buktina Lampu Spot

    Ruang lingkup panerapan Dilarapkeun kana zona tempat gas anu ngabeledug 1 zona 2 sareng gugus suhu T1-T4, tiasa cocog pikeun katerangan jarak jauh. Karakteristik produk kualitas cangkang aluminium anu saé, tameng jaring kuningan, gelas toughened, Awak cahaya tiasa muter 350 ° sacara horisontal sareng 45 ° ka luhur sareng ka handap. Model CFT1 Ledakan-buktina Exd IIBT2 Tegangan 220V / 50Hz / 220V / 60Hz Kakuatan 400W 450W 500W Sumber lampu HPS lampu Timer-ballast merkuri Pijar pijar Li ...
  • CFT3 LED FLOOD LIGHT

    CFT3 DIPAMPUNGKEUN CAHAYA Banjir

    Tanda ledakan-buktina: Exd Ⅱ BT2

    Tegangan: 90V ~ 265V

    Kakuatan: 70W, 120W, 150W, 200W

    Sumber cahaya: LED

    LM fluks bercahya: 7000LM / 12000LM / 15000LM / 20000LM

    Kabel luar diameter: Φ11 ~ Φ13

    Kelas panyalindungan: IP56

  • CFY20/30/40 EXPLOSION-PROOF FLUORESCENT LIGHT

    CFY20 / 30/40 Éksplorasi-BUKTI Cahaya FLUORESCENT

    Ruang lingkup aplikasi 1. Cangkangna ngadopsi aluminium anu saé kualitasna, kap lampu PC anu saé, ku dua kelenjar, ngadopsi lampu neon. 2. Lampu ngadopsi pamasangan tipe hang, sareng éta tiasa dipasang pikeun ngawangun lampu-tabung sareng sajabana 3. Awak lampu ngadopsi struktur segel, ngagaduhan kinerja tahan cai anu tinggi sareng kinerja anticorrsion. 4. Sasuai sareng 《NORMS Éntri Kelas Pikeun Kancing baja》 sareng standar nasional GB3836-2000, GB12045, En50014, En50018, En60079. Modél CFY20-2 CFY40-2 Explosi ...
  • CFY21-2 EXPLOSION-PROOF FLUORESCENT LIGHT

    CFY21-2 CAHAYAAN BUKTI-BUKTI

    Karakteristik produk 1. Cangkangna didamel tina waja anu saé kualitasna, lampu téh PC transparansi kualitas anu saé. 2. Klip tipe integral, kelas perlindungan tinggi. Struktur tipe kaamanan 3.Flameproof. Model CFY21-2 ledakan-buktina Exd IICT4 Tegangan 220V / 50Hz / 220V / 60Hz Kakuatan 2 * 20W Lampu wadah Fa6 Bahan Protéksi Baja kelas IP56 Kabel luar Diaméter Φ11-Φ13
  • dCHH202-2 EXPLOSION-PROOF SWITCH

    dCHH202-2 EXPLOSION-BUKTI SWITCH

    Catatan 1. Pas pikeun alat-alat listrik anu nyambungkeun sareng sirkuit sirkuit dina kapal, pesawat laut, situs industri kimia sareng sajabana 2. Cangkang nerapkeun casting kuningan presisi, éta ngagaduhan fitur fi ne sealingfungsi sareng fungsi listrik ne ne. 3. Runut produk ieu parantos lulus dina Ujian NationalExplosionproof Electrical Test Center, sareng ieu Disatujuan ku CCS (ChinaClassifi cation Society), nomer catur sertipikat 00515Q20619R0M. 4. Pas pikeun kabel waja Φ10 ~ Φ12.5mm. Ngaran ledakan-pr ...
  • dCHH202-2A EXPLOSION-PROOF SWITCH

    dCHH202-2A SWITCH EXPLOSION-BUKTI

    Catatan 1. Pas pikeun alat-alat listrik anu nyambungkeun sareng sirkuit sirkuit dina kapal, pesawat laut, situs industri kimia sareng sajabana 2. Cangkang nerapkeun casting kuningan presisi, éta ngagaduhan fitur fi ne sealingfungsi sareng fungsi listrik ne ne. 3. Runut produk ieu parantos lulus dina Ujian NationalExplosionproof Electrical Test Center, sareng ieu Disatujuan ku CCS (ChinaClassifi cation Society), nomer catur sertipikat 00515Q20619R0M. 4. Pas pikeun kabel waja Φ10 ~ Φ12.5mm. Ngaran ledakan-pr ...
  • dCHH202-3 EXPLOSION-PROOF SWITCH

    dCHH202-3 EXPLOSION-BUKTI SWITCH

    Catatan 1. Pas pikeun alat-alat listrik anu nyambungkeun sareng sirkuit sirkuit dina kapal, pesawat laut, situs industri kimia sareng sajabana 2. Cangkang nerapkeun casting kuningan presisi, éta ngagaduhan fitur fi ne sealingfungsi sareng fungsi listrik ne ne. 3. Runut produk ieu parantos lulus dina Ujian NationalExplosionproof Electrical Test Center, sareng ieu Disatujuan ku CCS (ChinaClassifi cation Society), nomer catur sertipikat 00515Q20619R0M. 4. Pas pikeun kabel waja Φ10 ~ Φ12.5mm. Ngaran ledakan-pr ...
  • dCHH202-4 EXPLOSION-PROOF SWITCH

    dCHH202-4 Éksplorasi-BUKTI SWITCH

    Catatan 1. Pas pikeun alat-alat listrik anu nyambungkeun sareng sirkuit sirkuit dina kapal, pesawat laut, situs industri kimia sareng sajabana 2. Cangkang nerapkeun casting kuningan presisi, éta ngagaduhan fitur fi ne sealingfungsi sareng fungsi listrik ne ne. 3. Runut produk ieu parantos lulus dina Ujian NationalExplosionproof Electrical Test Center, sareng ieu Disatujuan ku CCS (ChinaClassifi cation Society), nomer catur sertipikat 00515Q20619R0M. 4. Pas pikeun kabel waja Φ10 ~ Φ12.5mm. Ngaran ledakan-pr ...
12 Teras> >> Halaman 1/2