sm_banner

Lampu Banjir Laut & Lampu Spot

  • 791801 SPOT LIGHT

    791801 SPOT CAHAYA

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan kapal, darmaga palabuhan, stasiun sareng alun-alun jsb Kode IMPA Tipe Lampu sumber lampu Max Dia. Max Panjang 791801 Flange base RF & RS-100/150 / 200W E26 150 255 791802 Flange base RF & RS-300 / 500W E39 200 260 791803 Screw clamp RF & RS-100/150 / 200W E26 150 255 791804 Screw clamp RF & RS-300 / 500W E39 200 260 791811 Flange base HRF & HR-300 / 500W E39 240 410 ...
  • 791802 SPOT LIGHT

    791802 SPOT CAHAYA

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan kapal, darmaga palabuhan, stasiun sareng alun-alun jsb Kode IMPA Tipe Lampu sumber lampu Max Dia. Max Panjang 791801 Flange base RF & RS-100/150 / 200W E26 150 255 791802 Flange base RF & RS-300 / 500W E39 200 260 791803 Screw clamp RF & RS-100/150 / 200W E26 150 255 791804 Screw clamp RF & RS-300 / 500W E39 200 260 791811 Flange base HRF & HR-300 / 500W E39 240 410 ...
  • 791803 SPOT LIGHT

    791803 SPOT CAHAYA

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan kapal, darmaga palabuhan, stasiun sareng alun-alun jsb Kode IMPA Tipe Lampu sumber lampu Max Dia. Max Panjang 791801 Flange base RF & RS-100/150 / 200W E26 150 255 791802 Flange base RF & RS-300 / 500W E39 200 260 791803 Screw clamp RF & RS-100/150 / 200W E26 150 255 791804 Screw clamp RF & RS-300 / 500W E39 200 260 791811 Flange base HRF & HR-300 / 500W E39 240 410 ...
  • 791804 SPOT LIGHT

    791804 SPOT CAHAYA

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan kapal, darmaga palabuhan, stasiun sareng alun-alun jsb Kode IMPA Tipe Lampu sumber lampu Max Dia. Max Panjang 791801 Flange base RF & RS-100/150 / 200W E26 150 255 791802 Flange base RF & RS-300 / 500W E39 200 260 791803 Screw clamp RF & RS-100/150 / 200W E26 150 255 791804 Screw clamp RF & RS-300 / 500W E39 200 260 791811 Flange base HRF & HR-300 / 500W E39 240 410 ...
  • 791811 SPOT LIGHT

    791811 SPOT CAHAYA

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan kapal, darmaga palabuhan, stasiun sareng alun-alun jsb Kode IMPA Tipe Lampu sumber lampu Max Dia. Max Panjang 791801 Flange base RF & RS-100/150 / 200W E26 150 255 791802 Flange base RF & RS-300 / 500W E39 200 260 791803 Screw clamp RF & RS-100/150 / 200W E26 150 255 791804 Screw clamp RF & RS-300 / 500W E39 200 260 791811 Flange base HRF & HR-300 / 500W E39 240 410 ...
  • 791812 SPOT LIGHT

    791812 SPOT CAHAYA

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan kapal, darmaga palabuhan, stasiun sareng alun-alun jsb Kode IMPA Tipe Lampu sumber lampu Max Dia. Max Panjang 791801 Flange base RF & RS-100/150 / 200W E26 150 255 791802 Flange base RF & RS-300 / 500W E39 200 260 791803 Screw clamp RF & RS-100/150 / 200W E26 150 255 791804 Screw clamp RF & RS-300 / 500W E39 200 260 791811 Flange base HRF & HR-300 / 500W E39 240 410 ...
  • LED Fishing Gathering Light Marine Attracting Fish Lamp
  • TG13 FLOOD LIGHT

    Cahaya Banjir TG13

    Ruang lingkup aplikasi Cocogkeun kanggo pencahayaan daérah anu ageung tina kapal, tambang, dermaga, situs bangunan sareng ciri-ciri produk 1. Didamel tina stainless steel anu saé, kap lampu didamel tina gelas toughened, sareng eunteung alumunium tinggi-puriy, éta ngagaduhan eunteung épék ecting. 2. Gaduh struktur kompak sareng penampilan kageulisan, volume alit, ngagaduhan fungsi fi ne segel sareng kinerja anticorrosive, ngaluyukeun sisi 90 °, turun sudut 45 °. Model TG13 Tegangan 110V / 60Hz / 220V / 50Hz / 220V / 60Hz Daya 1000W ...
  • TG14 SPOT LIGHT

    TG14 SPOT CAHAYA

    Ruang lingkup aplikasi Cocogkeun kanggo pencahayaan daérah anu ageung tina kapal, tambang, dermaga, situs wangunan sareng sajabana Produk ciri 1. Kacangan fokus difokuskeun handapeun cangkang lampu, tiasa nyaluyukeun fokus pencahyaan. 2. kap lampu anu transparan aman toughened kaca, bola toughened kaca ngagambarkeun ector, tiasa ngirim inténsitas-balok anu con-centrated. 3. Awak lampu tiasa muter pikeun 180 ° sacara horisontal, sareng pitching 30 °. Model TG14 Tegangan 110V / 220V Daya 1000W Lampu wadah E40 ...
  • TG17 FLOOD LIGHT

    Cahaya Banjir TG17

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan kapal, charf, darmaga, plaza sareng torowongan. Karakteristik produk 1. Awak lampu ngadopsi aluminium pasti paeh-casting, bubuk bubuk, aluminium purit tinggi ngagambarkeun ector pembuangan anodik, kap lampu ngadopsi gelas toughened transparan. 2. Awak lampu ngagaduhan fungsi disegel anu saé, intensitas korosif-nolak, cangkang tiasa nyaluyukeun tibalik 90 °, turun 45 °. Model TG17-A Tegangan 110V / 60Hz / 220V / 50Hz / 220V / 60Hz Kakuatan 200W / 300W / ...
  • TG18(TG11) FLOOD LIGHT

    TG18 (TG11) Lampu Banjir

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan kapal, charf, darmaga, plaza sareng torowongan. Karakteristik produk 1. Awak lampu ngadopsi stainless steel diteken, bubuk bubuk, aluminium murni-purity ngagambarkeun ector tina pembuangan anodik, kap lampu ngadopsi gelas toughened transparan. 2. Awak lampu ngagaduhan fungsi disegel anu saé, intensitas korosif-nolak, cangkang tiasa nyaluyukeun tibalik 90 °, turun 45 °. Model TG18 (TG11) Tegangan 110V / 60Hz / 220V / 50Hz / 220V / 60Hz Kakuatan 200W / 30 ...
  • TG19 FLOOD LIGHT

    Cahaya Banjir TG19

    Ruang lingkup aplikasi Fit pikeun proyéksi katerangan di tempat luar sapertos kapal, port dok, storeplace sareng stadion. Karakteristik produk 1. Didamel tina stainless steel anu saé, kap lampu didamel tina gelas toughened, sareng eunteung aluminam anu luhur-puriy, éta ngagaduhan pangaruh étingan anu hadé. 2. Gaduh struktur kompak sareng penampilan kageulisan, volume alit, Gaduh fi ne segel functon sareng kinerja anticorrosive, ngaluyukeun tibalik 90 °, turun 45 ° sudut. Modél TG19 IMPA Code 791823-791824 Volta ...
123 Teras> >> Halaman 1/3