sm_banner

Lampu Fluoresensi Kelautan

  • JCY22-2L FLUORESCENT PENDANT LIGHT

    JCY22-2L FLUORESCENT PENDANT CAHAYA

    Hemat énergi lampu lampu neon LED pikeun bejanakamar mesin s. Lampu siling LED nyiptakeun pencahyaan sami sareng lampu siling tipe 40 watt konvensional, anu ngahémat seueur énergi. Pagawean ngagantian bakal dikirangan pisan kusabab umur panjang tina LED.

    Bozhou Marine ngahususkeun kana produksi sareng penjualan, panilitian sareng pamekaran rupa-rupa alat listrik laut. Ayeuna, produk utama urang kalebet: lampu lampu sinyal navigasi laut, lampu dipimpin laut, lampu neon laut, lampu pijar laut, lampu banjir laut, seri lampu pencarian laut, seri lampu ledakan-bukti laut, seri konektor listrik, lonceng listrik, laut bohlam sareng jinis kelengkapan laut anu sanés, kelengkapan kapal pesiar.

  • CBD17-C FLUORESCENT MIRROR LIGHT

    CBD17-C FLUORESCENT CAHAYA Cahaya

    Ruang lingkup panerapan Dilarapkeun kana katerangan tempat-tempat baseuh sapertos trotoar, kamar, kamar mandi, kamar sésan pelaut jsb. Ciri-ciri produk 1. Cangkang cangkang aluminium anu saé kualitasna, kap lampu ngadopsi PMMA; 2. Awak lampu gaduh struktur kompak sareng penampilan anu ngeunah; 3. Spin-type lampholder, lampu ieu tiasa dilengkepan stop kontak catu daya khusus pikeun alat cukur numutkeun paménta nasabah. Model CBD17-C CBD17-D CBD17-E CBD17-F Kakuatan 1 * 15W 1 * 20W Vo ...
  • CBD17-D FLUORESCENT MIRROR LIGHT

    CBD17-D FLUORESCENT CAHAYA Cahaya

    Ruang lingkup panerapan Dilarapkeun kana katerangan tempat-tempat baseuh sapertos trotoar, kamar, kamar mandi, kamar sésan pelaut jsb. Ciri-ciri produk 1. Cangkang cangkang aluminium anu saé kualitasna, kap lampu ngadopsi PMMA; 2. Awak lampu gaduh struktur kompak sareng penampilan anu ngeunah; 3. Spin-type lampholder, lampu ieu tiasa dilengkepan stop kontak catu daya khusus pikeun alat cukur numutkeun paménta nasabah. Model CBD17-C CBD17-D CBD17-E CBD17-F Kakuatan 1 * 15W 1 * 20W Vo ...
  • CBD17-G MIRROR LIGHT IN WASHROOM

    CBD17-G Cahaya MIRROR DI BASUH

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana katerangan sateuacan eunteung sareng panempatan nyeuseuh tulisan di kamar pangumbahan kapal. Karakteristik produk 1. Mibanda fitur penampilan anu saé sareng pamasangan anu merenah sareng sajabana 2. kerak didamel tina injeksi palastik rékayasa kualitas saé, dilengkepan saklar sareng stop kontak di gigirna. Model CBD17-G Power 1 * 8W Voltase 110V / 60Hz / 220V / 50Hz / 220V / 60Hz kelas Perlindungan IP34 Annex Kalayan stop kontak sareng saklar
  • CJC220-8B BEDSIDE LIGHT

    Cahaya Sisi CJC220-8B

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan di sisi ranjang kabin padumukan di kapal. Karakteristik produk 1. Awak didamel tina cor matak alumunium sareng kap lampu nyoko nyetak suntikan PC. 2. Inténsitas katerangan lampu tiasa nyaluyukeun numutkeun saratna. 3. Sinar lemes tina ligth, bébas dazzle. 4. Panyekel lampu tiasa diputer kana sudut anu tangtu. 5. Pencahayaan ngadopsi LED, kahirupan damel tiasa dugi ka 50.000 jam. 6. Starter LED parantos ngonpigurasi komponén, pikeun mastikeun ...
  • CKS2 BEDSIDE LIGHT

    CKS2 CAHAYA BEDSIDE

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan di sisi ranjang kabin padumukan di kapal. Produk ciri Spin-type lens hood, tiasa nyaluyukeun sinar pancénna numutkeun saratna. Modél CKS2 CKS3 CKS21 CKS21-A Kakuatan 15-25W 15-40W 15-25W 15-25W Bahan Baja Plastik Baja stainless steel Tegangan 24V / 110V / 220V Lampu wadah E27
  • CKS21 BEDSIDE LIGHT

    CKS21 BEDSIDE Light

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan di sisi ranjang kabin padumukan di kapal. Produk ciri Spin-type lens hood, tiasa nyaluyukeun sinar pancénna numutkeun saratna. Modél CKS2 CKS3 CKS21 CKS21-A Kakuatan 15-25W 15-40W 15-25W 15-25W Bahan Baja Plastik Baja stainless steel Tegangan 24V / 110V / 220V Lampu wadah E27
  • CKS21-A BEDSIDE LIGHT

    CKS21-CAHAYA BEDSIDE

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan di sisi ranjang kabin padumukan di kapal. Produk ciri Spin-type lens hood, tiasa nyaluyukeun sinar pancénna numutkeun saratna. Modél CKS2 CKS3 CKS21 CKS21-A Kakuatan 15-25W 15-40W 15-25W 15-25W Bahan Baja Plastik Baja stainless steel Tegangan 24V / 110V / 220V Lampu wadah E27
  • CKS3 BEDSIDE LIGHT

    CKS3 BEDSIDE CAHAYA

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan di sisi ranjang kabin padumukan di kapal. Produk ciri Spin-type lens hood, tiasa nyaluyukeun sinar pancénna numutkeun saratna. Modél CKS2 CKS3 CKS21 CKS21-A Kakuatan 15-25W 15-40W 15-25W 15-25W Bahan Baja Plastik Baja stainless steel Tegangan 24V / 110V / 220V Lampu wadah E27
  • CPD1-1 SINGLE-BULB CEILING LIGHT

    CPD1-1 CAHAYA CEPÉNG BUJANG

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana katerangan di kabin padumukan, kantor sareng ruang hiburan jsb kapal. Karakteristik produk 1. Cangkang baja, jinis reses, susu kap lampu bodas. 2. Lampu anu dilengkepan lampu B15d, dianggo pikeun bohlam darurat 24V / 15W, ujung ofl ampshade nandaan panyiri, jelas yén peryogi alat darurat nalika mesen. Model CPD1-1 CPD1-2 CPD2-1 CPD30-1L Sumber cahaya 60W E27 2 * 60W E27 60W E27 18W LED Voltase 110V / 220V ...
  • CPD1-2 DOUBLE-BULB CEILING LIGHT

    CPD1-2 CAHAYA GANDA-BULB CEILING

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana katerangan di kabin padumukan, kantor sareng ruang hiburan jsb kapal. Karakteristik produk 1. Cangkang baja, jinis reses, susu kap lampu bodas. 2. Lampu anu dilengkepan lampu B15d lampu, dianggo pikeun bohlam darurat 24V / 15W, ujungna ampshade tandana merekna, jelas yén peryogi alat darurat nalika mesen. Model CPD1-1 CPD1-2 CPD2-1 CPD30-1L Sumber cahaya 60W E27 2 * 60W E27 60W E27 18W LED Voltase 110V / 220V ...
  • CPD2-1  SINGLE-BULB CEILING LIGHT

    CPD2-1 CAHAYA CEPÉNG BUJANG

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana katerangan di kabin padumukan, kantor sareng ruang hiburan jsb kapal. Karakteristik produk 1. Cangkang baja, jinis reses, susu kap lampu bodas. 2. Lampu anu dilengkepan lampu B15d lampu, dianggo pikeun bohlam darurat 24V / 15W, ujungna ampshade tandana merekna, jelas yén peryogi alat darurat nalika mesen. Model CPD1-1 CPD1-2 CPD2-1 CPD30-1L Sumber cahaya 60W E27 2 * 60W E27 60W E27 18W LED Voltase 110V / 220V ...
123 Teras> >> Halaman 1/3