sm_banner

Lampu Pijar Laut

  • WB-2 WALL LIGHT

    WB-2 Cahaya témbok

    Lempeng Cahaya Tembok Watertight utamina dianggo pikeun pencerahan jalan di daérah anu kabuka dina kapal kapal.

  • Led Marine Work Light / Wall Light / Portable Light – DS7-2ML WB-2L WB-2B-L CSD7-L

    Led Marine Work Light / Wall Light / Portable Light - DS7-2ML WB-2L WB-2B-L CSD7-L

    Solusi lengkep sareng tilelep panas, supir sareng diffuser polikarbonat. Tahan geter. Tabungan énergi dugi ka 90% dibandingkeun bohlam pijar 100W. Umur palayanan panjang 50.000 jam L70 @ 45oC. Kasalametan JIS sareng IEC sareng patuh EMC.

  • CBD1 WALL LIGHT

    CBD1 Cahaya témbok

    Ruang lingkup aplikasi Dipaké pikeun katerangan bantu dina kabin kapal. Karakteristik produk 1. Penampilan novél, patung anu éndah, sinar lemesna. 2. Tembok tipe témbok Model CBD1 Voltase 24V / 220V Daya 25-60W Lampu wadah E27 Sumber lampu bohlam Pijat Bahan Baja
  • CBD2 WALL LIGHT

    Cahaya témbok2 CBD

    Ruang lingkup aplikasi Dipaké pikeun katerangan bantu dina kabin kapal. Karakteristik produk 1. Penampilan novél, patung anu éndah, sinar lemesna. 2. Tembok tipe témbok CBD2 Voltase 24V / 110V / 220V Daya 6W Sudut sinar 180 derajat fluks Luminous 720LM LED 2 PCS Faktor kakuatan 90 CRI 80
  • CCD1-2 PENDANT LIGHT

    Cahaya PENDANT CCD1-2

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana katerangan di atanapi tempat baseuh sapertos di dek sareng trotoar dina kapal. Karakteristik produk Struktur cahaya saderhana, ngagaduhan fungsi tahan cai anu saé, tiasa dianggo tinta tempat sareng lingkungan anu goréng.
  • CCD1-2A FULL-PLASTIC PENDANT LIGHT

    CAHAYAAN PENDANTI FULL-PLASTIK CCD1-2A

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana katerangan di atanapi tempat baseuh sapertos di dek sareng trotoar dina kapal. Karakteristik produk Struktur cahaya saderhana, ngagaduhan fungsi tahan cai anu saé, tiasa dianggo tinta tempat sareng lingkungan anu goréng.
  • CCD15-2 PENDANT LIGHT

    Cahaya PENDANT CCD15-2

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana katerangan di atanapi tempat baseuh sapertos di dek sareng trotoar dina kapal. Karakteristik produk Struktur cahaya saderhana, ngagaduhan fungsi tahan cai anu saé, tiasa dianggo tinta tempat sareng lingkungan anu goréng. Modél CCD15-2 Tegangan 220V Daya 60W Lampu wadah E27 Bahan Perlindungan Tambaga kelas IP56 Kabel luar Diaméter Φ12-Φ16 Warna Transparan / Frosted / Opal / Beureum / Héjo
  • CCD2-1-2 PENDANT LIGHT

    Cahaya PENDANT CCD2-1-2

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana katerangan di atanapi tempat baseuh sapertos di dek sareng trotoar dina kapal. Karakteristik produk Struktur cahaya saderhana, ngagaduhan fungsi tahan cai anu saé, tiasa dianggo tinta tempat sareng lingkungan anu goréng. Model CCD2-1-2 Kode IMPA 792101-792102 Tegangan 220V Kakuatan 60W Lampu wadah E27 Bahan Perlindungan Aluminium kelas IP55 Kabel luar Diaméter Φ12-Φ16 Warna Transparan / Frosted / Opal
  • CCD3-2 PENDANT LIGHT

    Cahaya PENDANT CCD3-2

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana katerangan di atanapi tempat baseuh sapertos di dek sareng trotoar dina kapal. Karakteristik produk Struktur cahaya saderhana, ngagaduhan fungsi tahan cai anu saé, tiasa dianggo tinta tempat sareng lingkungan anu goréng. Model CCD3-2 Tegangan 24V Daya 25W Lampu wadah B15d Bahan Plastik Perlindungan kelas IP55 Kabel luar Diaméter Φ12-Φ16 Warna Transparan / Frosted / Opal / Beureum / Héjo / Biru / Konéng
  • CCD3-3 PENDANT LIGHT

    Cahaya PENDANT CCD3-3

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana katerangan di atanapi tempat baseuh sapertos di dek sareng trotoar dina kapal. Karakteristik produk Struktur cahaya saderhana, ngagaduhan fungsi tahan cai anu saé, tiasa dianggo tinta tempat sareng lingkungan anu goréng.
  • CCD4-1 PENDANT LIGHT

    Cahaya PENDANT CCD4-1

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana katerangan di atanapi tempat baseuh sapertos di dek sareng trotoar dina kapal. Karakteristik produk Struktur cahaya saderhana, ngagaduhan fungsi tahan cai anu saé, tiasa dianggo tinta tempat sareng lingkungan anu goréng. Modél CCD4-1 Tegangan 220V Daya 60W Lampu wadah E27 Bahan Perlindungan Aluminium kelas IP55 Kabel luar Diaméter Φ12-Φ16 Warna Transparan / Frosted / Opal
  • CCD5-2 PENDANT LIGHT

    Cahaya PENDANT CCD5-2

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana katerangan di atanapi tempat baseuh sapertos di dek sareng trotoar dina kapal. Karakteristik produk Struktur cahaya saderhana, ngagaduhan fungsi tahan cai anu saé, tiasa dianggo tinta tempat sareng lingkungan anu goréng. Model CCD5-2 Tegangan 24V Daya 25W Lampu wadah B15d Bahan Plastik Perlindungan kelas IP56 Kabel luar Diaméter Φ12-Φ16 Warna Transparan / Frosted / Opal / Beureum / Héjo
1234 Teras> >> Halaman 1/4