sm_banner

Lampu Sinyal Napigasi Laut

  • Marine Single-Deck Navigation Signal Light Normal & LED Type – CXH-11P & CXH-11PL

    Lampu Sinyal Napigasi Single-Dek Kelautan Normal & Tipe LED - CXH-11P & CXH-11PL

    Sadaya lampu saluyu sareng sarat "Konvensi ngeunaan Peraturan Internasional pikeun Nyegah tabrakan di Laut, 1972" tina IMCO (Organisasi Permusyawaratan Maritim Antarpamaréntah). Sayogi ku lensa polikarbonat sareng kotak polikarbonat atanapi lénsa gelas sareng kotak logam. Kadua jinisna nyumponan peraturan pikeun kapal Kelas A-2.

  • BSW9812 STROBE LIGHT

    BSW9812 CAHAYA BEUREUM

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana kapal anu panjangna 12m dugi ka 50m salaku penghubung sinyal lampu nalika navigasi wengi. Karakteristik produk 1. Cangkang nyetak suntikan sareng kap lampu diwangun tina PC anu saé kualitasna; 2. Struktur clamping sekrup kalayan kinerja tahan cai anu saé, anu gampang pikeun ngaganti bohlam .. Modél BSW9812 Bahan Plastik Tegangan 12V Wattage 13W Visibilitas 1N.M Kelas Perlindungan IP56 Kabel luar diameter Φ6-Φ7
  • CCD16 COLD STORAGE LIGHT

    CAHAYAAN PENYIMPANAN SEJAR CCD16

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana kapal salaku sinyal lampu nalika navigasi wengi. Karakteristik produk 1. Screw-type nyambungkeun fl ange, langkung merenah pikeun masang sareng ngagentos bohlam. 2. lampshade ngadopsi gelas pyrex kualitasna alus, sareng éta ngagaduhan fungsi anu alus tina lampu. Model CCD16 Bahan Aluminium Voltage 220V Wattage 60W Lampu wadah E27 Level arc 360 ° Kelas protéksi IP55 Warna kaca Transparan
  • CHT4 CHART LIGHT

    CAHAYA CHT4 CAHAYA

    Ruang lingkup aplikasi Dipaké pikeun lampu dina méja bagan di kamar setir. Karakteristik produk 1. cangkang nyoko kana baja kualitas anu saé. 2. Pemasangan tipe témbok, lampu tiasa sélulér tibalik ka handap, kénca sareng katuhu, payun sareng tukang, dilengkepan dimmer, tiasa ngendalikeun stepless. Model CHT4 Tegangan 220V Wattage ≤100W Lampu wadah E27 Sumber lampu bohlam Pijar kelas Perlindungan IP20 Kabel luar diameter Φ8
  • CXD7,CXD7-B MORSE SIGNAL LIGHT

    CXD7 , CXD7-B CAHAYA TANGGAL HORA

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun ngaidentipikasi kation tina komunikasi lampu sinyal morse kapal. Karakteristik produk 1. Cangkangna didamel tina aluminium cor anu saé atanapi cor kuningan (jinis CXD7-B), kap lampu ngadopsi suntikan PC, strukturna fi rm. 2. Lampu ngadopsi struktur segel, sareng ngagaduhan tahan cai. 3. Dilengkepan bohlam sinyal kapal khusus. Model CXD7 CXD7-B Bahan Aluminium Tambaga Tegangan 110V / 220V Wattage 3 * 25W Lampu wadah B22d Visibilitas > 5N.M ...
  • CXD8 DAYLIGHT SIGNAL LIGHT

    CXD8 DAYLIGHT SIGNAL Lampu

    Lampu sorot beurang sareng 15 m kabel fléksibel sareng colokan standar, sareng dilengkepan ku batré (padamelan normalwaktos ing henteu kirang ti 2 jammilik urang), carjer and asesoris séjén. Salaku tambahan, umumna dina desain, sababaraha lampu stop kontak lampu siang (jumlahna ditangtoskeun numutkeun ukuran kapal) biasana dipasang dina rohangan steering sareng winghelter.

  • CXH12 SIGNAL LIGHT FOR BOAT

    CXH12 Cahaya SIGNAL Pikeun Parahu

    Ruang lingkup aplikasi Éta tiasa dianggo salaku lampu bintang, lampu masthead, lampu buritan sareng lampu buleud dina parahu alit pikeun sinyal lampu navigasi. Karakteristik produk Kalayan struktur gelombang-buktina. Modél CXH12 Bahan Plastik Tegangan 24V Wattage 25W Lampu wadah B15d kelas Perlindungan IP55 Kabel luar diameter Φ10 Warna Transparan / Beureum / Héjo
  • CXH14 FLASHING SIGNAL LIGHT

    CXH14 FLASHING CAHAYA TANDA

    Ruang lingkup panerapan Dilarapkeun kana kapal salaku sinyal lampu nalika navigasi wengi. Karakteristik produk 1. cangkangna didamel tina rékayasa palastik tinggi PA + GF, kap lampu ngadopsi suntikan PC, tiung lénsa ngadopsi stainless steel kualitas saé. 2. Lampu sinyal gaduh sadayana struktur segel, éta tahan cai dina lingkungan anu goréng. 3. Lampu lampu ngadopsi sinyal LED sumber cahaya tina aturan kapal sareng peraturan, éta langkung hemat énergi sareng umur panjang, éta ngeusian bohlam ...
  • CXH15 SOLAR NAVIGATION SIGNALS

    CXH15 SIGNAL SIGNAL SOLAR

    Karakteristik produk Saeusi waktos, nganggo 3 dugi 5 dinten Kapasitas batré ageung 4400mAh, mastikeun umur listrik. Visiblility ekstrem 0 ~ 3 km Polysilicon kualitas luhur, 18 sumber cahaya LED, ngimpor manik lampu SMD. Fungsi fotografi stabil Tanpa kendali manusa, lampu wengi otomatis, otomatis kaluar siang siang. Disegel waterproof, kaamanan sareng perlindungan lingkungan Gasket kandel, kaamanan sareng tahan cai, carjer surya, perlindungan lingkungan. Énergi LED hirup anu panjang-panjang ...
  • CXH17 SIGNAL LIGHT

    CXH17 CAHAYA TANDA

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana kapal kalayan panjangna 50m atanapi saluhureun 50m salaku sinyal lampu nalika navigasi wengi. Karakteristik produk 1. cangkangna ngadopsi stainless steel kualitas saé, kap lampu kaca anu saé. 2. struktur kapangaruhan tipe agraffe, langkung merenah pikeun masang sareng miceun, ngagentos bohlam, ngagaduhan fungsi cai-buktina. Model CXH17 Material Stainless Steel Voltage 24V / 110V / 220V Wattage 60W / 65W Lampu wadah B22d Visibility 3N.M Protec ...
  • CXH19 /CXH19-1 SIGNAL LIGHT

    CXH19 / CXH19-1 CAHAYA TANDA

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana kapal salaku sinyal lampu nalika navigasi wengi. Karakteristik produk Kap lampu sareng base sareng sambungan anu dirobih, éta gampang pikeun ngaganti bohlam. Lampu ngadopsi kap lampu PC prisma. Lampu sorot, inténsitas bercahya hight. Lampu sinyalna ngadopsi bohlam signallight's anu saluyu sareng norma kapal sareng kahirupan rata-rata teu langkung ti 700 jam. Lampu sinyalna tiasa dianggo normal dina suhu -30 ℃ ~ + 50 ℃. Kabel luar diameter Φ11mm. ...
  • CXH5-1 HEAD LIGHT

    CXH5-1 CAHAYA KEPALA

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun kana kapal salaku sinyal lampu nalika navigasi wengi. Karakteristik produk 1. Screw-type nyambungkeun fl ange, langkung merenah pikeun masang sareng ngagentos bohlam. 2. lampshade ngadopsi gelas pyrex kualitasna alus, sareng éta ngagaduhan fungsi anu alus tina lampu. Model CXH5-1 CXH5-1A Bahan Aluminium Plastik Tegangan 24V / 110V / 220V Wattage 60W Lampu wadah E27 Level arc 360 ° Visibilitas 3N.M kelas Perlindungan IP56 Cab ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4