sm_banner

Lampu Pilari Laut

  • CTG3 SPOT LIGHT

    CAHAYA CTG3 SPOT

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan ageung tina kapal, tambang, darmaga, situs wangunan sareng sajabana Produk ciri 1. Kacangan fokus difokuskeun handapeun cangkang lampu, tiasa nyaluyukeun fokus pencahyaan. 2. Kap lampu téh sagelas aman toughened gelas. kaca spéktor toughened kaca eunteung, tiasa ngirim inténsitas-balok anu pekat. 3. Awak lampu tiasa muter pikeun 180 ° sacara horisontal, sareng pasang 30 ° ku lift-hole atanapi controller. 4. Nomer Patén: ZL 201420804513.3. Ketik CTG3 C ...
  • CTG3-A SPOT LIGHT

    CTG3-CAHAYA CAHAYA

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan ageung tina kapal, tambang, darmaga, situs wangunan sareng sajabana Produk ciri 1. Kacangan fokus difokuskeun handapeun cangkang lampu, tiasa nyaluyukeun fokus pencahyaan. 2. Kap lampu téh sagelas aman toughened gelas. kaca spéktor toughened kaca eunteung, tiasa ngirim inténsitas-balok anu pekat. 3. Awak lampu tiasa muter pikeun 180 ° sacara horisontal, sareng pasang 30 ° ku lift-hole atanapi controller. 4. Nomer Patén: ZL 201420804513.3. Ketik CTG3 C ...
  • TG16A  SEARCH LIGHT

    Lampu CARIAN TG16A

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan kapal, palabuhan, darmaga, stasiun sareng alun-alun sareng sajabana Produk ciri 1. Lemur lampu nyaéta kaca toughened transparan, épék cerminan nyaéta pelat ku Chrome sareng épisiensi épisiensi anu luhur. 2. Awak lampu tiasa muter pikeun 100 ° sacara horisontal, ngaluyukeun tibalik 90 °, turun sudut 45 °. Model TG16A TG16B Voltage 12V / 24V Power 100W Luminous fluks 1600LM kelas perlindungan IP56 Kabel luar Diaméter Φ12-Φ14
  • TG16B  SEARCH LIGHT

    Lampu CARIAN TG16B

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun katerangan kapal, palabuhan, darmaga, stasiun sareng alun-alun sareng sajabana Produk ciri 1. Lemur lampu nyaéta kaca toughened transparan, épék cerminan nyaéta pelat ku Chrome sareng épisiensi épisiensi anu luhur. 2. Awak lampu tiasa muter pikeun 100 ° sacara horisontal, ngaluyukeun tibalik 90 °, turun sudut 45 °. Model TG16A TG16B Voltage 12V / 24V Power 100W Luminous fluks 1600LM kelas perlindungan IP56 Kabel luar Diaméter Φ12-Φ14
  • TG25-A AUTOMATIC SEARCH LIGHT

    TG25-Lampu Pencarian Otomatis

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun kapal pesiar, parahu patroli basisir sareng fi sher Produk ciri Kalayan desain perumahan anu dioptimalkeun, cangkangna ngagaduhan résistansi anu hadé kana pangaruh sareng oksidasi. Produk tiasa dianggo dina kaayaan anu parah. Model TG25-A Voltage 12V / 24V Power 100W Sumber cahaya Lampu halogén fléksibel 2300LM Suhu warna 4300K ​​Mata Artos 3A / 6A Ukuran 190 * 180 * 200mm
  • TG27 SEARCH LIGHT

    Lampu Pencarian TG27

    Ruang lingkup panerapan 1. Dilarapkeun kana katerangan jarak jauh sareng milarian nalika navigasi wengi, khususna kanggo panerangan jalur laut sareng dua bank sareng milarian permukaan nalika akrési daérah cai anu rumit, sapertos saluran sempit sareng jalan walungan daratan sareng sajabana 2. Persetujuan ku CCS (China Classification Society), nomer sertipikat 00515Q20619R0M. Karakteristik produk 1. Cangkangna didamel tina kualitas stainless steel anu saé, ngagaduhan kurung stainless steel anu saé, kualitas toughene ...
  • TG27-A WIRELESS REMOTE CONTROL SEARCH LIGHT

    TG27-CAHAYA KITILIHAN PENCARIAN WIRELESS

    1. Dilarapkeun kana katerangan jarak jauh sareng milarian nalika navigasi wengi, khususna kanggo panerangan jalur laut sareng dua bank sareng milarian permukaan nalika ngalangkungan daérah cai anu rumit, sapertos saluran sempit sareng jalan walungan daratan sareng sajabana.

    2. Persetujuan ku CCS (China Classification Society), nomer sertipikat 00515Q20619R0M.

    3. Persetujuan ku ABS (American Bureau of Shipping), nomer sertipikat 18-SQ1799333-PDA.

    4. Lampu tiasa muterkeun 350 ° sacara horisontal, Dengdekkeun dugi 20 °, turun 50 °, kotak operasi anu dilengkepan.

     

     

  • TG27-B SEARCH LIGHT

    Lampu Pencarian TG27-B

    Ruang lingkup panerapan 1. Awak lampu didamel tina stainless steel kualitas saé, gaduh bracket stainless steel kualitas saé, lampu-toughened kaca lampu-toughened, basa kuningan kualitas luhur. 2. Lampu tiasa nyetél 20 °, turun 50 °, 350 ° sacara horisontal. 3. sinar-paralel paralel, jarak katerangan jauh, lampu pekat. 4. Sesuai sareng 《NORMS Éntri Kelas Pikeun kapal-kapal baja》. Model TG26-B TG27-B Kode IMPA 370481-370482 Tegangan 220V / 50Hz / 220V / 60Hz Kakuatan 300W 500W ...
  • TG28 SEARCH LIGHT

    Cahaya PENCARIAN TG28

    Ruang lingkup panerapan 1. Dilarapkeun kana katerangan jarak jauh sareng milarian nalika navigasi wengi, khususna kanggo panerangan jalur laut sareng dua bank sareng milarian permukaan nalika akrési daérah cai anu rumit, sapertos saluran sempit sareng jalan walungan daratan sareng sajabana 2. Persetujuan ku CCS (China Classification Society), nomer sertipikat 00515Q20619R0M. Karakteristik produk 1. Cangkangna didamel tina kualitas stainless steel anu saé, ngagaduhan kurung stainless steel anu saé, kualitas toughene ...
  • TG28-A WIRELESS REMOTE CONTROL SEARCH LIGHT

    TG28-Lampu Pencarian Kontrol Jauh WIRELESS

    Ruang lingkup panerapan 1. Dilarapkeun kana katerangan jarak jauh sareng milarian nalika navigasi wengi, khususna kanggo panerangan jalur laut sareng dua bank sareng milarian permukaan nalika ngalangkungan daérah cai anu rumit, sapertos saluran sempit sareng jalan walungan daratan sareng sajabana 2. Persetujuan ku CCS (China Classification Society), nomer sertipikat 00515Q20619R0M. Karakteristik produk 1. Cangkangna didamel tina stainless steel kualitas saé, ngagaduhan kurung stainless steel anu saé, kualitas toughened ...
  • TG28-B SEARCH LIGHT

    Lampu Pencarian TG28-B

    Ruang lingkup panerapan 1. Awak lampu didamel tina stainless steel kualitas saé, gaduh bracket stainless steel kualitas saé, lampu-toughened kaca lampu-toughened, basa kuningan kualitas luhur. 2. Lampu tiasa nyetél 20 °, turun 50 °, 350 ° sacara horisontal. 3. sinar-paralel paralel, jarak katerangan jauh, lampu pekat. 4. Sesuai sareng 《NORMS Éntri Kelas Pikeun kapal-kapal baja》. Model TG28-B Kode IMPA 370481-370482 Tegangan 220V / 50Hz / 220V / 60Hz Kakuatan 2000W flu Luminous ...
  • TG3 SIGNAL SEARCH LIGHT

    Lampu Pencarian SIGNAL TG3

    Ruang lingkup aplikasi Dilarapkeun pikeun bursa Sinyal antara kapal, jarak pisibilitas nyaéta 15n.m. Karakteristik produk 1. Dilengkepan nut fokus handapeun cangkang lampu, tiasa nyaluyukeun fokus cahaya. 2. Di jero lampu ngalengkepan grid, stick stick, sareng tiasa ngirim sinyal pencahyaan numutkeun saratna. 3. Tiasa muterkeun pikeun 1800 sacara horisontal, sareng pasang 300 ku lift-hole atanapi ontroller. 4. Produk sareng kadali jarak jauh nirkabel, tiasa ngendalikeun operasi perakitan lampu nirkabel 100 m, anu ...
123 Teras> >> Halaman 1/3