sm_banner

Warta

  • Marintec China 2017 in Shanghai

    Marintec Cina 2017 di Shanghai

    Marintec China 2017 ngagaduhan 15 paviliun nasional sareng régional sareng perusahaan-perusahaan di Cina, Eropa, Amérika Serikat sareng Asia. Pameran di Marintec Cina asalna ti langkung ti 32 nagara sareng daérah di panjuru dunya, nganjang ka pengunjung sanés ngan ukur ...
    Maca deui
  • Sea Asia 2017 in Singapore

    Laut Asia 2017 di Singapura

    SEA Asia mangrupikeun konperénsi sareng paméran internasional pikeun industri maritim sareng lepas pantai anu diayakeun dina tanggal 25 - 27 April 2017, di Marine Bay Sands Singapura. Éta dimaksadkeun pikeun komunitas anu aya hubunganana sareng lokal sareng maritim global pikeun mérankeun maritim pangénggalna ...
    Maca deui
  • Seatrade Maritime Middle East 2016 in Dubai

    Seatrade Maritime Wétan Tengah 2016 di Dubai

    Pameran sareng Konperénsi Seatrade Maritime Wétan Tengah diayakeun ti 31 Oktober - 2 Nopémber 2016 salaku bagian tina Minggu Minggu Laut di Dubai International Convention Center, Dubai, Uni Émirat Arab. Program tilu dinten paméran, konperénsi sareng jaringan ...
    Maca deui
  • Marintec China 2015 in Shanghai

    Marintec Cina 2015 di Shanghai

    Marintec China 2015 diayakeun dina 1-4 Désémber 2015 di Shanghai. Kalayan ningkatna pangakuan sareng reputasi di dunya sapanjang tilu dasawarsa ka tukang, pameran ieu narik seueur jumlah paméran anu propés tinggi sareng pengunjung ti sakumna dunya. TEMPAT: ...
    Maca deui
  • Certified by China Classification Society In 2020

    Disertifikasi ku Cina Klasifikasi Society Dina 2020

    Bozhou Marine parantos Disahkeun ku China Classification Society, anggota lengkep Asosiasi Internasional Klasifikasi Societies (IACS). Sertifikasi ku ieu dibales sareng ditampi dina kaping 13 Agustus 2020. Produk anu disahkeun: Modél Lampu Lampu Laut: Lampu Banjir Laut / Kelautan ...
    Maca deui
  • Certified By American Bureau Of Shipping In 2018

    Disertifikasi Ku Biro Pengiriman Amérika Dina 2018

      Bozhou Marine parantos Disahkeun ku Amérika Bureau of Shipping, salah sahiji organisasi klasifikasi terkemuka di dunya. Sertifikasi dikaluarkeun sareng ditampi di 30 Nov 2018. Produk anu disahkeun: Modél Lampu Lampu: CXH Series Navigation lights, TG / Z S ...
    Maca deui
  • HS Code of Marine Lights and Electric Fittings

    Kode HS Lampu Kelautan sareng Fittings Listrik

      Lampu laut sareng kelengkapan listrik Kodeu HS: Colokkeun laut: 8536690000 Kalebet: colokan watertight IEC, colokan kuningan Kelautan, colokan Cai-ketang (WT), colokan HNA Kelautan sareng sanésna stop kontak Kelautan: 8536690000 Kalebet: stop kontak watertight IEC, stop kontak kuningan Kelautan, Soket cai-ketang (WT), Kelautan ...
    Maca deui