Disertifikasi ku Cina Klasifikasi Society Dina 2020

Bozhou Marine parantos Disahkeun ku China Classification Society, anggota lengkep Asosiasi Internasional Klasifikasi Societies (IACS).

Sertifikasi disahkeun ku ieu sareng ditampi dina kaping 13 Agustus 2020.

Produk Certified: Lampu Lampu Laut

Modél:

Lampu Banjir Kelautan / Lampu Pendant Fluorescent Laut / Lampu Banjir LED Kelautan

Lampu Pendant LED Kelautan / Lampu Pendent Pijat Kelautan / Lampu Lampu Samping Kelautan

Lampu Eunteung Kelautan / Lampu Langit-Langit Neon Kelautan

Kanggo naon waé pamundut / jasa / sarat suplai, kersa ngahubungi kami: sales@bozhouchina.com


Pos waktos: Dec-03-2018