Marintec Cina 2015 di Shanghai

Marintec China 2015 diayakeun dina 1-4 Désémber 2015 di Shanghai. Kalayan nambahan pangakuan di dunya

sareng reputasi salami tilu dasawarsa anu lalu, paméran ieu narik seueur jumlah anu luhur

paméran profil sareng pangunjung ti sakumna dunya.

TEMPAT: Pusat Pameran Internasional Baru Shanghai (SNIEC)

TEMPAT ALAMAT: 2345 Long Yang Road, Pudong Area, Shanghai, 201204, Cina

KOTA BOZHOU MARINE: W2E30-2


Pos waktos: Dec-03-2018