Marintec Cina 2017 di Shanghai

Marintec China 2017 ngagaduhan 15 paviliun nasional sareng régional sareng perusahaan-perusahaan di Cina, Eropa, Amérika Serikat sareng Asia. Pameran di Marintec Cina asalna ti langkung ti 32 nagara sareng daérah di panjuru dunya, nganjang ka pengunjung sanés ngan ukur jembatan komprehensif ka Asia tapi ogé di sakumna dunya.

Tanggal: 5 - 8 Désémber, 2017

Tempat: Pusat Pameran Internasional Baru Shanghai (SNIEC)

2345 Longyand Road, Pudong New Area, Shanghai, RRC

Booth of Bozhou Marine: W5F76

 


Pos waktos: Dec-03-2018