Laut Asia 2017 di Singapura

SEA Asia mangrupikeun konperénsi sareng paméran internasional pikeun industri maritim sareng lepas pantai anu diayakeun dina tanggal 25 - 27 April 2017, di Marine Bay Sands Singapura. Éta dimaksadkeun pikeun komunitas anu aya hubunganana sareng lokal sareng maritim global pikeun nunjukkeun inovasi, alat sareng jasa maritim pangénggalna.

Tanggal: 25 - 27 April, 2017

Tempat: Marina Bay Sands Expo & Convention (Singapura)

Booth of Bozhou Marine: L1-C11D

SEA ASIA 2017

Pos waktos: Dec-03-2018