Seatrade Maritime Wétan Tengah 2016 di Dubai

Pameran sareng Konperénsi Seatrade Maritime Wétan Tengah diayakeun ti 31 Oktober - 2 Nopémber 2016 salaku bagian tina Minggu Minggu Laut di Dubai International Convention Center, Dubai, Uni Émirat Arab. Program paméran, konperénsi sareng jaringan tilu dinten parantos pageuh netepkeun dirina salaku platform utama daérah pikeun industri maritim sareng pelayaran pikeun patepung, jaringan sareng ngalakukeun bisnis sareng perlengkapan teguh dina kalénder industri.

Tanggal: 31 Okt - 2 Nov, 2016

Tempat: DWTC - Dubai International Convention & Exhibition Center

Alamat Tempat: Pusat Perdagangan Dunya Dubai (Pareum Syekh Zayed Road), PO Box 9292, Dubai, UAE

Booth of Bozhou Marine: S8


Pos waktos: Dec-03-2018