TG27-CAHAYA KITILIHAN PENCARIAN WIRELESS

Pedaran pondok:

1. Dilarapkeun kana katerangan jarak jauh sareng milarian nalika navigasi wengi, khususna kanggo panerangan jalur laut sareng dua bank sareng milarian permukaan nalika ngalangkungan daérah cai anu rumit, sapertos saluran sempit sareng jalan walungan daratan sareng sajabana.

2. Persetujuan ku CCS (China Classification Society), nomer sertipikat 00515Q20619R0M.

3. Persetujuan ku ABS (American Bureau of Shipping), nomer sertipikat 18-SQ1799333-PDA.

4. Lampu tiasa muterkeun 350 ° sacara horisontal, Dengdekkeun dugi 20 °, turun 50 °, kotak operasi anu dilengkepan.

 

 


Detil Produk

Ruang lingkup aplikasi

1. Dilarapkeun kana katerangan jarak jauh sareng milarian nalika navigasi wengi, khususna kanggo panerangan jalur laut sareng dua bank sareng milarian permukaan nalika ngalangkungan daérah cai anu rumit, sapertos saluran sempit sareng jalan walungan daratan sareng sajabana.

2. Persetujuan ku CCS (China Classification Society), nomer sertipikat 00515Q20619R0M.

Ciri produk

1. cangkangna didamel tina stainless steel kualitas saé, gaduh kurung stainless steel anu saé kualitasna, kap lampu kaca toughened anu saé, stainlesssteel kualitas luhur 304 basa, ngadopsi mesin listrik impor.

2. Lampu tiasa nyetél 20 °, turun 50 ° ku kotak operasi, ngaluyukeun jarak jauh 350 ° sacara horisontal, kotak operasi anu dilengkepan.

3. sinar-paralel paralel, jarak katerangan jauh, lampu pekat.

4. Sesuai sareng 《NORMS Éntri Kelas Pikeun kapal-kapal baja》.

5. Produk sareng kadali jauh nirkabel, tiasa ngendalikeun operasi perakitan lampu nirkabel 100 m, tingkat Line domestik anu terkemuka, sareng ngalangkungan patén-patén desain produk.

6.Patén NomerZZ 201420804513.3.

Modél TG26-A TG27-A
Voltaseu 220V / 50Hz / 220V / 60Hz
Kakuatan 300W 500W 1000W
Fluks bercahaya 6900LM 12500LM 23000LM
Panyekel lampu GY9.5 GX9.5
Sumber cahaya Tungsten lampu halogén
Bahan Beusi sténless
Kelas panyalindungan IP56
Kabel luar Diaméterna Φ10-Φ12
Lampiran Kadali jauh

  • Saméméhna:
  • Teras: